ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η HUMOFERT συμμετέχει στη FRUIT LOGISTICA 2024, την μεγαλύτερη έκθεση φρέσκων αγροτικών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από 7/2 - 9/2/2024. Σας περιμένουμε στο Εκθεσιακό Κέντρο Messe Berlin, Αίθουσα 7. 2C, Περίπτερο A-02 για να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα και να βρούμε λύσεις στις ανάγκες θρέψης των καλλιεργειών σας.

Η HUMOFERT συμμετέχει στην 30η διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 1/2 - 4/2/2024. Σας περιμένουμε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Stand 27, Περίπτερο 8 για να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα και να βρούμε λύσεις στις ανάγκες θρέψης των καλλιεργειών σας.

SM_BWC_banner_Light_250x250.png

Η 29η διεθνής έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη προσέλευση και συμμετοχή από πολλές χώρες του κόσμου. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επισκέπτες του Stand μας από την Ελλάδα και το Εξωτερικό αφενός για την ευκαιρία να συζητήσουμε μελλοντικές και υφιστάμενες συνεργασίες και αφετέρου για το ενδιαφέρον τους σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες της Humofert.

 

Στα πλαίσια της 29η διεθνούς έκθεσης γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 20/10 - 23/10/2022 η Humofert διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Workshop με θέμα: Δημοσίευση Πειραματικών Αποτελεσμάτων, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, 17:00-19:00.

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινονοτομία (ΕΠΑνΕΚ)".

Η HUMOFERT συμμετέχει στην 29η διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 20/10 - 23/10/2022. Σας περιμένουμε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Stand 27, Περίπτερο 8 για να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα και να βρούμε λύσεις στις ανάγκες θρέψης των καλλιεργειών σας.

Έπειτα από την διεξαγωγή πειράματος  σε καλλιέργεια βιομηχανικής τομάτας με εφαρμογή του καινοτόμου βιοδιεγέρτη ανάπτυξης Nitrostim, η HUMOFERT είναι σε θέση να παρουσιάσει την πρότασή της για τη θρέψη της βιομηχανικής τομάτας.

Έπειτα από την διεξαγωγή πειράματος  σε καλλιέργεια αραβοσίτου με εφαρμογή του καινοτόμου βιοδιεγέρτη ανάπτυξης Nitrostim, η HUMOFERT είναι σε θέση να παρουσιάσει την πρότασή της για τη θρέψη του αραβοσίτου.

Έπειτα από την διεξαγωγή πειράματος  σε καλλιέργεια σκληρού σιταριού με εφαρμογή του καινοτόμου βιοδιεγέρτη ανάπτυξης Nitrostim, η HUMOFERT είναι σε θέση να παρουσιάσει την πρότασή της για τη θρέψη του σιταριου.

BANNER AGROTICA 2020 GREEK

Η HUMOFERT συμμετέχει στην 28η διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων AGROTICA που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 30/1 - 2/2/2020. Σας περιμένουμε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Stand 27, Περίπτερο 8 για να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα και να βρούμε λύσεις στις ανάγκες θρέψης των καλλιεργειών σας.

4th Biostimulants World Congress 2019, Barcelona Spain

Η Humofert θα συμμετάσχει στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοδιεγερτών 2019 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας με εκθετήριο περίπτερο στην έκθεση εταιρειών καθώς και στο τμήμα των posters. Το Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοδιεγερτών είναι το κορυφαίο παγκοσμίως γεγονός για τους βιοδιεγέρτες στη γεωργία, των οποίων η χρήση επεκτείνεται όλο και περισσότερο. Το συνέδριο διοργανώνεται από το διεθνές περιοδικό New Ag International, σε συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα και τη στήριξη κορυφαίων βιομηχανικών εταιρειών του κλάδου. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Fairmont Rey Juan Carlos I – Palau de Congressos de Catalunya και μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερο 8 που θα βρίσκεται στο επίπεδο του κήπου.

Η HUMOFERT θα συμμετάσχει στην INDAGRA 2019, που θα διεξαχθεί μεταξύ 30/10/2019 έως 3/11/2019 στο Εμπορικό Κέντρο Romexpo, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Η INDAGRA είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση αγροτικών προϊόντων και εξοπλισμού στη Ρουμανία.